2012. február 14., kedd

Rise & Fall: Civilizations at war PC dvd játék,új, - Jelenlegi ára: 51 Ft ?

Rise & Fall: Civilizations at war PC dvd játék, új,
PC DVD játékszoftver, új, magyar eredeti bontatlan
16 éven felülieknek ajánlott!
Mivel a termék bontatlan, eredeti csomagolásban van vélhetően hiánytalan és sérülés mentes, amennyiben gondolod fizetést követően kibontom és leellenőrzöm, de addig nem szeretném megbontani.
NÉZD MEG EGYÉB ÚJ Eredeti PC játékaimat a termékeim közt!
Leírás:
CD Projekt - Mega Game
A Rise & Fall: Civilizations at War a díjnyertes fejlesztőcsapat, a Stainless Steel Studios és az elismert designer, Rick Goodman munkája. A Rise & Fall: Civilizations at War egy részletes valós idejű stratégiai játék, melyben a játékosnak lehetősége nyílik teljes körűen irányítani az ókor négy legnagyobb birodalmának egyikét: Görögországot, Rómát, Egyiptomot vagy Perzsiát. A Rise & Fall az első valós idejű stratégiai játék, mely a játékost közvetlenül a csaták középpontjába helyezi. A nyolc választható hős egyikeként, katonáinkkal vállvetve harcolhatunk a csatamezőn, hogy dicsőséget szerezzünk birodalmunknak.
 
HATALMAS CIVILIZÁCIÓK. Válassz ki egyet az ókori világ legfélelmetesebb birodalmai közül: Görögországot, Rómát, Egyiptomot vagy Perzsiát.
VALÓSÁGHŰ EGYSÉGEK ÉS FEGYVEREK. Több mint 80 féle egyedi egység közül toborozhatsz: a játékban vannak gyalogosok, íjászok, lovasság, ostromgépek és masszív hajók is. Használj hatalmas ostromgépeket, létrákat és faltörő kosokat a meghódítandó város védelmének szétzúzásához. Tisztítsd meg a terepet a gyalogság előtt!
TENGERI CSATÁK. Először az RTS játékok történetében, a tengeri ütközeteknek létfontosságú szerepük van a játék során. Harcolj a tengerek fölötti uralomért, foglald el vagy sarkantyúzd meg az ellenséges hajókat! A méretarányos megjelenésű hajóidra gyalogosokat és íjászokat vezényelhetsz, de felszerelheted őket hajítógéppel vagy katapulttal is - a stratégiai céljaidnak megfelelően.
HŐS JÁTÉKMÓD. Harcolj együtt a katonáiddal, és hajts végre félelmetes hőstetteket – mindezt harmadik személyű nézetből –, és döntsd el Te magad az ütközet kimenetelét! Irányítsd a nyolc egyedi hős valamelyikét: Julius Caesart, Germanicus Caesart, Kleopatrát, Nagy Ramszeszt, Achilleuszt vagy akár Nagy Sándort. Mindegyik hős egyéni fegyverekkel és képességekkel rendelkezik.
FEJLESZD A BIRODALMAD. Bérelj fel kézműveseket, tudósokat, mesterembereket és tanácsadókat, akik segítik birodalmat fejlődését mind katonai, mind gazdasági téren. Foglalj el új területeket, létesíts őrhelyeket, hogy még több tanácsadót bérelhess fel, és új csapatokat képezhess ki.
TITAN 2. 0. A Titan 2. 0 motor a játékipar vezető következő generációs 3D motorja, melyet kifejezetten RTS-ekre fejlesztettek ki. A Titan 2. 0 képességei között megtalálható a dinamikus fény- és árnyékkezelés, a részecskekezelés, a valósághű talaj- és vízábrázolás, valamit a több ezer egység egyidejű megjelenítése a játékban.
TÖBBJÁTÉKOS MÓD. Akár 8 játékos is harcba szállhat a változatos játékmódokban, beleértve a csapatorientált játékmódot is, ahol az egyik játékos a nyersanyagok elosztásáért felel, míg a másik a hősök hihetetlen képességeit felhasználva harcol az ellenséggel.
 
Minimum rendszerkövetelmények:
Windows 2000/XP • Pentium III 1, 4 GHz-es / Athlon 2000+ processzor (ajánlott: Pentium IV / Athlon XP) • 256 MB RAM memória (ajánlott: 1 GB) • 3 GB szabad merevlemez-terület • 64 MB-s, DirectX 9. 0c kompatibilis videokártya (Nvidia GeForce 3+ / ATI Radeon 8500+) (ajánlott: Nvidia GeForce FX+ / ATI Radeon 9500+) • DirectX kompatibilis hangkártya • DVD-ROM meghajtó
A többszemélyes játékhoz helyi hálózat vagy internetkapcsolat szükséges.
s
Kérlek akkor licitálj ha 1 heten belül a vételárat +szállítási költséget elutalod vagy eljössz a termékért ellenkező esetben negatív mellett újraindítom
A terméket előre utalás után tudom küldeni postával, futárral,
Szállítási költség biztosított csomagként utalás után 1000Ft,
ajánlott levélben kb 500Ft/db de erről egyeztetünk -az a lényeg hogy postai
díjszabás szerint küldök levelet igény szerint megmérem és megírom mennyi!
A termék személyesen is átvehető előre egyeztetés alapján.
Privát értékesítés-számla, Garancia nincs!



Jelenlegi ára: 51 Ft

Az aukció vége: 2012-02-12 22:55
. Rise & Fall: Civilizations at war PC dvd játék,új, - Jelenlegi ára: 51 Ft

Fontos