2012. január 29., vasárnap

Smoby Tefal konyha vízforralóval,kenyérpirítóval.. - Jelenlegi ára: 6 500 Ft !

Kérlek licitálás előtt vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült, visszáru, vagy csak megmaradt! Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk. A játék működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy Smoby Tefal konyha rengeteg kiegészítővel!!! Mindig azok a legizgalmasabb tárgyak, amiket csak felnőttek használhatnak és nem gyerekek kezébe valók. Most ezzel a konyhával, a gyermekek is elkezdhetik a házimunkát, de mindezt úgy, hogy semmilyen veszélyt nem jelenthetnek rájuk nézve! Ez a konyha csúcs szuper! Körbejárható, így akár két gyermek is játszhat vele egyszerre. Rengeteg kiegészítő tartozik hozzá: tányérok, evőeszközök, hangot adó fözőlap, telefon, vízforraló, kenyérpirító..... . A vízforraló a forró víz hangját utánozza, a kenyérpirítóból pedig kiugrik a kenyérszelet. Az ajtók nyithatók, így a kis szakácsok kedvük szerint pakolgathatnak. Egyik oldalán van a tűzhely, másikon a mosogató. Mérete: 61X37X99 cm.
A matricák, kiegészítők eredeti, bontatlan csomagolásban vannak!!! Minden tartozék, amit csak a dobozán látsz!!
Ne hagyd ki, gyermeked imádni fogja, az biztos!! Bolti ára: 15-18. 000, -Ft között!!!!
FIGYELEM! A szürke tartórészek tetején egy-egy hajszálrepedés van, -fényképeztem- de ez a funkciót nem befolyásolja, a játékot összerakva nem is látszódik, mivel a munkalap még rámegy!!!
Licitet nem törlök, aukciót idő előtt nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-28 21:40
. Smoby Tefal konyha vízforralóval,kenyérpirítóval.. - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Fontos